PIPERA APARTMENS 188

Ansamblu rezidential ce ofera o alternativa moderna si eleganta a apartamentelor existente in Pipera.

Pentru noi viitorul este o dezvoltare continua: construim si dezvoltam concept de locuinte, la cele mai inalte standarde de viata si confort, in centrul carora este clientul nostru si familia acestuia. Pentru ca ne plac oamenii fericiti.

Este o provocare si un obiectiv, autodepasirea si cresterea continua a nivelului standardelor de confort si calitate, iar noi ca dezvoltatori reusim sa livram pe piata imobiliara din tara sute de locuinte, la preturi accesibile inca din 2006. Intotdeauna am pretuit trasparenta, seriozitatea si mobilitatea, fiind oricand dispusi sa ascultam si sa dam curs celor mai exigente dorinte ale clientilor nostri.

Apartamentele ansamblului Pipera Apartments 188 pot reprezenta locuinta ideala pentru tine si familia ta, cat si o investitie inspirata, zona Pipera fiind locatia perfecta de inchiriere sau revanzare rapida.

Fiecare apartament pune la dispozitie o suprafata utila mult peste medie, ce aduce un plus de confort familiei tale. Parcarea interioara acoperita cat si cea exterioara, gradinile proprii ale apartamentelor disponibile la parter, terase ultra spatioase individuale, zona securizata si supravegheata 24/24h, toate aceste servicii sunt puse la dispozitia clientilor nostril, garantat.

Constructor antrepenor general: SAGEX CONSTRUCT SRL
Proiectant general: CUBE ARCHITECTURE SRL

Lucram cu cei mai buni. Se acorda o atentie sporita celor mai noi detalii de design si se combina cele mai avansate tehnici de construire, utilizand o gama larga de materiale de exceptie de la producatori renumiti.

Structura de rezistenta a cladirii este alcatuita din beton armat, fiind unul din cele mai folosite tipuri de structura si care consta in principal din transee, grinzi si stalpi. Principiul de baza este urmatorul: greutatea este preluata mai intai de planseele de beton, care la randul lor se sprijina pe grinzi, acestea se sprijina pe stalpi, stalpii pe fundatii, iar fundatiile pe pamant.

  • organizarea spatiului este flexibila
  • rezistenta foarte buna la actiunea cutremurelor.

Apartamentele Pipera Apartments 188 vin echipate cu: parchet, gresie si faianta, usi de metal exterior, usi de lemn interior, tamplarie PVC cu geam termopan 5 camere, calorifere, echipamente sanitare in bai, sistemul de incalzire prin centrala termica proprie, scara de acces pe fiecare zona de acces si lift Schindler de 4 persoane.

Bulevardul Pipera, Nr. 188 bis, Voluntari, la o distanta de aproximativ 5 minute de:

  • Metrou Pipera
  • Statie STB in fata complexului, linia 301 – Piata Romana si linia 135 Calea Mosilor/Vitan;
  • Scoli internationale American School, British School, Lycee Francais, Mark Twain sau Avenor;
  • Mall-uri Baneasa Shopping City, Jolie Ville sau Strip Mall;
  • Cluburi sociale si sportive: Stejarii Country Club, Atlantis Club sau World Class Pipera.

Si cel mai important, vis-à-vis de Padurea Baneasa!

Ce oferim?


Tip imobil

rezidential cu 65 de unitati - apartamente de 1, 2, 3 si 4 camere

Regim inaltime

P + 3E + 4Er

Parcare

78 locuri de parcare asigurate la teren

Balcoane si Platforme

1447.35 mp

Suprafata totala

5260.40 mp (fara balcoane si platforme)

Contactati-ne!